Andre Behandlinger

Styling:
Du skal kanskje ut på noe i helgen, i bryllup eller bare føle deg litt fjong på håret, så er dette plassen for deg. Vi kan  lage et fint oppsett på deg, enten du vil ha alt oppsatt eller bare noe. Du kan komme å krølle håret, rette eller bølge det. Ønsker du fletter så fikser vi det også. Vi kan gjøre det meste for at du som kunde skal blir fornøyd.

 

Bryn/vipper:
Hvem vil vel ikke ha fine bryn og vipper nå til dags? Det tar ikke lange tiden og koster heller ikke lommeboken. Vi vokser, napper, farger bryn og vipper. Dette passer for både dame og herre.

 

Make-up:
Vi legger gjerne make-up for deg, enten om du skal noe spesielt eller bare trenger hjelp med make-up. Vi bruker produkter fra CosmoBeauty, som er skånsomme for huden. Det er mineral produkter som er naturlige, inneholder ingen kjemikaler eller alkohol. Vi selger også make-up produkter fra CosmoBeauty.

 

Hårkur:
Sliter du med tørt, brusete eller kjemisk slitt hår er det lurt å kure håret for å gjennoppbygge og tilføre håret protein og fuktighet. Uansett hår type så blir vi alle utsatt for vær forandring i dette landet vi lever i og det er noe håret våres ikke er så fan av. Da er kur løsningen!

Kur behandlinger:

  • Gullkur
  • Sølvkur
  • Bronsekur
  • Hodebunnsmassasje

Hodebunnsmassasje:

Når vi kurer håret ditt, kan du hvis du ønsker, også få en god hudebunsmassasje. Viste du at massasje i hodebunnen har god effekt på stress og kan faktisk sette i gang hårproduksjonen for den øker blodsirkulasjonen. Og sist men ikke minst så er det alltid deilig med ein god hodebunnsmassasje etter en stressende hverdag.