Om salongen

EsterRoyal dame og herrefrisør er en godt etablert frisørsalong på Bryne. Her jobber mange flinke frisører som er fagutdannet, og har stadig flere flinke lærlinger under opplæring og samt ryddehjelper som hjelper oss å gjøre dagen lettere.

Vi er engasjert i flere bransjeforeninger og er opptatt av å holde oss oppdatert på moter og trender. Derfor sender vi våre frisører på kurs så ofte vi kan, slik at vi kan møte våre kunders behov.

 

Bransjeengasjement:

  • Medlem i Inter Coiffure
  • Medlem i Sandnes og Jæren frisørlaug
  • Medlem i Stavanger Frisørlaug
  • Norges FrisørmesterForbund

Vår Historie

I løpet av årene som har gått siden vi startet opp, så har det vært mye forandring og utvikling.

Royal Herrefrisør ble startet i 1966, da Finn kjøpte salongen av Trygve Vasvik (hvor han gikk i lære). Etter 10 år så ble lokalene i Haualandshuset for små, så vi flyttet til nye lokaler i Storgata 36.

 

Ester salongen ble startet i 1971 av Ester, som jobbet som damefrisør hos Vigen. Hun holdt til der i 7 år, men ettersom lokalene ble for små etter mange utvidelser, flyttet salongen til Dr. Årsland-huset. I 1981 flyttet Ester Salongen inn til Storgata 36, og et ekteskap ble inngått på jobben også: Ester&Royal Dame & Herrefrisør.

 

Etter å ha leid lokalene i Storgata 36 i mange år, så fikk vi endelig oppfylt drømmen om å eie våre egne lokaler. Vi fikk kjøpt Storgata 31, og fikk da samtidig flyttet salongen ned på gateplan. Vi åpnet disse nye lokalene oktober 2004.